Skip to content

Wij zijn verhuisd!

Naar Ziederij 6

Misschien heeft u het al gehoord: De Boem heeft grote plannen. Al jaren geleden is vastgesteld dat de winkel aan de Maalderij niet meer zou voldoen aan alle moderne eisen. Denk aan milieuaspecten en Arbo maar ook aan een nog betere winkelbeleving. Daarnaast heeft de grond op en rond deze locatie een woonbestemming gekregen. Daarom is besloten schuin tegenover de huidige vestiging een nieuw gebouw neer te zetten dat modern van opzet is. En niet geheel onbelangrijk: waarvan de verkoopoppervlakte groter is! U krijgt dus nog meer vierkante meters om u te laten verrassen!

Vanaf woensdag 20 oktober 2021 is de winkel geopend op Ziederij 6 (tegenover de oude locatie op Maalderij 8). Vanaf maandag 25 oktober is ook de inbreng van goederen op Ziederij 6 geopend. Onze winkel op Binderij 27 blijft gewoon bestaan.

De officiële opening zal over enige tijd plaatsvinden. Wij houden u daarvan op de hoogte, kijk regelmatig op deze website en de social media voor het laatste nieuws.

Voor de goede orde: de winkel aan de Binderij blijft dus gewoon bestaan. Tijdens de corona lockdown periode is de inrichting verbeterd, dus ook hier geldt dat de winkelbeleving is verbeterd en dat u zich ook hier elke keer weer kunt laten verrassen. Wij blijven intussen het aanbod artikelen uitbreiden / wisselen. Graag tot ziens in een van de winkels! 

DE BOEM ZIEDERIJ TIJDENS DE BOUWWERKZAAMHEDEN...