Skip to content

Kunt u goederen niet brengen?
Dan halen we ze op!
Gekochte goederen bezorgen
we tegen een laag tarief

ZELF BRENGEN

Tijdens de reguliere openingstijden kunt u natuurlijk altijd spullen komen brengen op Ziederij 6 (zijkant van het pand).

INBRENG GOEDEREN ZIEDERIJ 6
maandag t/m zaterdag 10:00 – 16:30

Op zondag zijn wij gesloten. Wilt u zo vriendelijk zijn om na sluitingstijd geen goederen te brengen of bij onze panden achter te laten? Dank u wel!

Nagenoeg alles dat in en om het huis gebruikt wordt is voor hergebruik geschikt. Echter, sommige meubels kunnen we weigeren omdat ze onverkoopbaar zijn, dan moeten we u helaas teleurstellen.

MEUBELS NAAR BINDERIJ 27
maandag t/m zaterdag 10:00 – 16:30

Meubels kunnen direct afgeleverd worden op onze vestiging Binderij 27. Een van onze medewerkers beoordeeld dan de aangeboden goederen.

LATEN OPHALEN

Het ophalen van goederen bij u thuis is aan een aantal voorwaarden verbonden:

Artikelen dienen heel, compleet en schoon te zijn. Een krasje is geen probleem maar overduidelijk beschadigde of onhygiënische spullen nemen we niet mee.
Volledig gedemonteerde (kleding)kasten nemen we helaas niet aan, losse elementen zijn in principe geen probleem.

Het ophaaladres moet in Amstelveen of directe omgeving liggen.

Om verzekering-technische redenen en kans op letsel mogen medewerkers van De Boem geen goederen ophalen of bezorgen als zij daarbij trappen moeten lopen. We informeren onze klanten hierover tijdens het maken van de ophaal- of bezorgafspraak, op de website, en de bezorgbon. Klanten zullen hier dus zelf voor een oplossing moeten zorgen.

De chauffeur bepaalt uiteindelijk wat wel en wat niet wordt meegenomen! Ook als een medewerker in een eerder stadium foto’s heeft bekeken. Vaak zijn essentiële details niet in beeld gekomen.

Nadat u ruim van te voren een telefonische afspraak heeft gemaakt, denk daarbij aan een week – anderhalve week eerder, komen onze transportmedewerkers bij u langs om de goederen te bekijken en, indien geschikt voor hergebruik, deze meteen mee te nemen. Voor spullen die wij niet mee kunnen nemen dient u helaas zelf een andere oplossing te vinden. Kleding, kleingoed en snuisterijen, mits verpakt in dozen of zakken, wordt ongezien meegenomen en in ons magazijn verwerkt.

Maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en 17.00 worden goederen gratis opgehaald. Houdt a.u.b. rekening met een wachttijd van enkele dagen tot anderhalve week.

Bel voor meer info of een ophaalafspraak: 020 - 641 80 00

BEZORGSERVICE

De Boem Kringloopwinkel heeft ook een bezorgservice*.
Wij hanteren de volgende tarieven:

MEER WETEN?

*De spullen worden op de begane grond afgeleverd of er moet een bruikbare lift aanwezig zijn.

Om verzekering-technische redenen en kans op letsel mogen medewerkers van De Boem geen goederen ophalen of bezorgen als zij daarbij trappen moeten lopen.
We informeren onze klanten hierover tijdens het maken van de ophaal- of bezorgafspraak, op de website, en de bezorgbon. Klanten zullen hier dus zelf voor een oplossing moeten zorgen.