Skip to content

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn gekochte goederen? 
De Boem geeft 3 dagen garantie (3 maanden op ons speciaal geselecteerd jong gebruikt witgoed zoals wasmachines en drogers) op geteste elektronische apparatuur op vertoon van de kassabon, de prijssticker moet nog op het gekochte product zitten. Op de overige producten zit geen garantie.

Mag ik goederen ruilen?
Omdat wij werken met gebruikte goederen kan het voorkomen dat goederen licht beschadigd zijn, onze prijzen zijn hierop gebaseerd. ‘U koopt wat u ziet’. Claims van beschadigingen en ruilen van goederen is niet mogelijk.

Waar kan ik mijn goederen inbrengen?
Het inbrengen van de goederen kan op de Ziederij 6 (garagedeur zijkant winkelpand). Dit kan van maandag tot en met zaterdag 10:00 – 16:30 uur. Meubels mogen rechtstreeks naar Binderij 27 (garagedeur in de hoek van het Albert Heijn parkeerterrein.

Wat voor goederen kan ik inbrengen?
Goederen die u niet meer gebruikt en die nog goed en bruikbaar zijn, zijn welkom bij De Boem Kringloopwinkel.

Hoe kan ik betalen bij de Boem?
Wij accepteren pin en contant, onze voorkeur gaat uit naar pinbetaling voor de veiligheid van onze medewerkers.

Kan ik korting krijgen bij de Boemerang?
Wij verlenen alleen korting (10%) op onze artikelen aan klanten met een Amstelveenpas (met uitzondering van luxe artikelen zoals computers, flatscreen tv’s en artikelen die in de vitrinekasten staan).

Haalt de Boem ook goederen op?
Wij halen goederen GRATIS op in Amstelveen en omgeving. U kunt via onze website (Ophaalafspraak maken) zelf een afspraak inplannen. Lukt dit niet, da kunt u mailen naar info@boemerang.nl of bellen naar 020-641 8000. Wij vraag meestal wat foto’s van de goederen zodat we kunnen laten weten of het geschikt is voor onze winkel.

Heeft de Boem ook een bezorg service?
De Boem bezorgt ook goederen! Voor meer informatie kunt u bij ‘Halen & Brengen’ kijken.

Wat gebeurt er met de winst van de Boem?
De Boem (voluit Stichting Kringloopwinkel Amstelveen De Boemerang) is een ANBI stichting zonder winstoogmerk, dit betekent dat onze resultaten worden besteed binnen het bedrijf. Dit doen we door mensen betaald werk te bieden. Daarnaast doneren aan de voedsel- en kledingbank.

Wat is de doelstelling van de Boem?
Wij proberen zoveel mogelijk mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, aan werk te helpen. Onze tweede doelstelling is het recyclen van goederen om zo een bijdrage te leven aan een circulaire, duurzame samenleving.