Skip to content

Kom je tweedehands horloges
kopen in Amstelveen?

Garantie op elektronische apparatuur

GRATIS ophalen in Amstelveen en omstreken
Sociaal en Duurzaam

Kom jij tweedehands horloges kopen in Amstelveen?

Door tweedehands horloges te kopen bij kringloopwinkel De Boemerang in Amstelveen, kies je voor een unieke en authentieke stijl. Een nieuw horloge kost vaak veel geld en iedereen loopt met dezelfde modellen. Door tweedehands horloges te kopen bij onze winkels in Amstelveen, weet jij jezelf te onderscheiden van de massa.

Bekijk het assortiment

Wees duurzaam door tweedehands horloges te kopen in Amstelveen

Je bent niet alleen uniek door je tweedehands horloges te kopen in Amstelveen, je draagt ook een steentje bij aan de maatschappij. Door je horloge tweedehands te kopen, voorkom je het stimuleren van massaproductie. Dit zorgt ervoor dat fabrieken minder CO2-uitstoot veroorzaken. Zo kies je niet alleen voor een uniek horloge, maar ook voor een gezondere wereld! Heb je de smaak te pakken? Misschien koop je binnenkort wel een complete outfit in onze winkels.

Zoek de mooiste spullen uit

In onze winkels vind je niet alleen horloges en kleding, je kunt ook op zoek naar een prachtige antieke tafel of andere meubels voor in je interieur. Het is altijd een avontuur om tweedehands te winkelen, je weet namelijk nooit wat voor moois je gaat vinden. Wanneer je iets vindt dat bij je past, is dit extra leuk! Heb je vragen over kringloopwinkel De Boemerang? We geven graag antwoord op al je vragen via 020-641 80 00 of stuur een e-mail naar: info@boemerang.nl.