Skip to content

Een brocante stoel kopen
doe je in Amstelveen

Garantie op elektronische apparatuur

GRATIS ophalen in Amstelveen en omstreken
Sociaal en Duurzaam

Door je brocante stoel te kopen bij De Boemerang in Amstelveen, ben je goed bezig voor het milieu en je medemens. In plaats van een stoel die geproduceerd wordt in fabrieken die massaproducties draaien, koop jij een oudere stoel die je een tweede leven geeft. Hierdoor draag jij niet bij aan de CO2-uitstoot die veroorzaakt wordt door de hedendaagse consumptiemaatschappij. Dat voelt toch heel erg goed? Je brocante stoel staat dus niet alleen geweldig bij je antieke tafel, maar is ook nog eens heel duurzaam.

Een brocante stoel kopen doe je bij kringloopwinkel De Boemerang in Amstelveen. Tegenwoordig is authentiek weer helemaal modern. Door een brocante stoel toe te voegen aan je interieur combineer je verschillende stijlen tot een prachtig geheel.

Hoe leuk is het om tussen al onze vintage spullen een geweldige stoel te vinden die helemaal bij je past? Dat is wat tweedehands winkelen zo leuk maakt. Kom langs in een van onze vestigingen en speur de mooiste brocante items op.

Bekijk het assortiment

Kom voor unieke items naar de winkel

In onze winkels in Amstelveen kom je niet alleen om een prachtige brocante stoel te kopen, ook voor andere meubels, bijzondere tweedehands boeken, tweedehands accessoires en vintage designkleding ben je welkom.  Heb je vragen over onze onderneming, het brengen van spullen of het laten bezorgen van spullen? Neem dan gerust contact met ons op via 020-645 92 79 of stuur e-mail naar info@boemerang.nl.