Skip to content

Wij gaan verhuizen!

Van Maalderij 8 naar Ziederij 6

Misschien heeft u het al gehoord: De Boem heeft grote plannen. Al jaren geleden is vastgesteld dat de winkel aan de Maalderij niet meer zou voldoen aan alle moderne eisen. Denk aan milieuaspecten en Arbo maar ook aan een nog betere winkelbeleving. Daarnaast heeft de grond op en rond deze locatie een woonbestemming gekregen. Daarom is besloten schuin tegenover de huidige vestiging een nieuw gebouw neer te zetten dat modern van opzet is. En niet geheel onbelangrijk: waarvan de verkoopoppervlakte groter is! U krijgt dus nog meer vierkante meters om u te laten verrassen!

Op 8 maart j.l. is de bouw gestart aan de Ziederij 6(het nieuwe adres), de oplevering staat gepland voor 6 september als alles meezit, waarna wij 5 weken de tijd hebben om de inrichting te verzorgen. De verhuizing van De Maalderij volgt aansluitend medio oktober en aansluitend de opening van de winkel en inbrenggelegenheid.
De officiële opening zal enige tijd daarna plaatsvinden. Wij houden u op de hoogte, kijk regelmatig op deze website en de social media voor het laatste nieuws.

Voor de goede orde: de winkel aan de Binderij blijft gewoon bestaan. Tijdens de corona lockdown periode is de inrichting verbeterd, dus ook hier geldt dat de winkelbeleving is verbeterd en dat u zich ook hier elke keer weer kunt laten verrassen. Wij blijven intussen het aanbod artikelen uitbreiden / wisselen. Graag tot ziens in een van de winkels! 

DE WERKZAAMHEDEN VORDEREN GESTAAG...