Logo De Boemerang

Boemerang Berichten uit de Boemerang 

Nationale kringloopdag
Zaterdag 7 Oktober is het weer Nationale kringloopdag in de Boemerang in Amstelveen. Het thema is Feest.
 
BoemerangOp de Maalderij vieren wij dit met: heerlijk ongecompliceerd trouwen voor 1 dag oftewel de Boemerang Wed and Go!
U kunt uw liefde bezegelen voor 1 dag, met alles er op en er aan oftewel Wed and Go!
Uw partner blijmaken, gehuld in bruidskleding, mooie foto's maken, de taart aansnijden, het kan allemaal bij Wed and Go!
Kinderen kunnen hun eigen feestkleding maken. Ze mogen een kledingstuk uit de winkel kiezen of een eigen kledingstuk op pimpen. Colleen zal dit begeleiden.
 
BoemerangOp de Binderij staat het feest in het teken van cadeautjes. 
Om het extra feestelijk te maken, kunt u uw cadeaus laten inpakken bij de kassa.
Onze samenwerkingspartners zijn ook van de partij.
Het OTT staat er met Marktkraam vol met eigengemaakte cadeaus, die u voor een schappelijke prijs kunt kopen. De beroemde eigengebakken appeltaarten van het OTT worden u aangeboden door de Boemerang met een heerlijk kopje koffie of thee. Het is tenslotte Feest.
Ook ROADS zal er creatieve cadeautjes verkopen.
Natuurlijk ontbreekt De Boemerang zelf ook niet.
Joke Wielinga (Just a Joke) is ook weer van de partij. Zij maakt o.a. van oude borduurwerken prachtige tassen en jassen.
De muziek wordt verzorgd door een van onze medewerkers en de live-muziek is van Joop P, een trouwe fan van de Boemerang.
Ook voor de kinderen is er een workshop. Zij kunnen hun eigen cadeautje maken.
Kortom het wordt een feestelijk dag. De koffie staat klaar!

 


Laat ik me even voorstellen: ik ben Jacqueline van IJken en samen met Jan Winters ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van De Boemerang. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen, en daarom helpen 76 medewerkers ons om er een succes van te maken. Om de klanten meer te betrekken bij de organisatie, ga ik beginnen aan deze rubriek. Hier kan ik allerlei dingen kwijt over duurzaamheid, het bedrijf, het sociale aspect van De Boemerang, creativiteit en alles wat er verder ter tafel komt. Medewerkers zullen deze plek ook af en toe innemen. Kortom, het moet een bruisende plek zijn waar veel informatie wordt uitgewisseld. Daarom, beste klanten, schroom niet om te reageren via info@deboemerang.net.

We werken al een tijd met thema’s, maar daar willen we nu meer structuur in aanbrengen. Om de twee maanden hebben we een nieuw thema. De komende periode is dat reizen. Zowel in de winkel op de Binderij als op de Maalderij zullen we hier aandacht aan besteden.  

Verder starten we een rubriek: Maak er wat van! Hierin laten we zien wat je allemaal met spullen uit De Boemerang kunt doen, en hoe je met eenvoudige ingrepen oude spullen een tweede leven kunt geven. Het wordt een rubriek om elkaar te inspireren en tips te geven, en uiteraard hopen we dat de klanten actief gaan meedoen.

Een andere rubriek wordt Kijk wat we nu weer hebben gevonden! Hierin laten we een bijzonder, mooi, opvallend object zien dat de afgelopen week is gevonden. Dit item gaat direct de winkel in.